fredag den 4. januar 2013

Fra nyt til gamle


 Så scrapper med udstyret i orden, så har vi også en anden hobby, så vi måske ikke snakker så meget om, nemlig at organiser alt vores udstyr. Vi indkøber tasker, kasse m.v. i håbet om at vi kan holde orden i rodet. Efterhånden er der også dukket facebook gupper op, hvor vi hjælper hinanden med godt ideer til at holde orden. For ikke at tale om alle de you tube videoer der også ligger om emme og Pinterest.
Dem der kender mig og min blog, ved jeg har mange ProMarker, ja okay jeg har dem alle (172 stk.), og jeg har brugt tid meget tid på at flytte, orden og udtænke planer. 
Nu har jeg laver denne kasse, som startede som en kikkasse, jeg malede den først sort, så krakleringslak på, det skal tør min. 2 timer og der efter hvid maling og så havde jeg en super grim kasse. Hmm, jeg kikke lidt på den, gik fra den, men den fik en chance til. Jeg gik i gang med distress ink, Walnut Stain, og sammen med kraklering gav det en super effekt af gamle, godt brugt kasse. På ydersiderne har jeg brugt mønsterpapir fra Prima "Romance Novel". Indeni har jeg opdel kasse med 2 stk meget tykt pap diagonalt til at hold ProMarker på plads. 
 Ja jeg blev så glad for min nye(gamle) kasse at jeg lavet 2 til. Et til pen, den er af pap og en til div. maling, glimmer o.v.s, en lidt mindre kikkasse. Nu pynter de flot på mit scrapbord.

God fornøjelse 


Materialeliste:

Kikkasse 490934
Kikkasse 490933
Penkasse 264459
Akrylmaling sort og hvid
Krakleringslak
Distress ink walnut Stain 510465
Ink Blending tool 510469
Prima Romance Novel "Emotion" 361771

1 kommentar:

  1. De ser bare rigtig fede ud Connie, og kunne måske være en mulighed for mig også til mine markere, selv om jeg godt nok ikke kan præstere helt så mange som dig ha ha ha. Jeg har bare hele tiden fået at vide alle steder fra, at man IKKE må lade sine markere stå op sådan her?? De skal opbevares liggende for at blive ved med at du, så jeg har spekuleret som en gal efter en god ide, der passer ind her i mit hobbyrum, så de kan ligge ned og stadig være indenfor rækkevidde.
    Men jeg er bare ret vild med dine æsker og kunne da helt sikkert nok finde noget andet at bruge sådan nogen til he he he.

    SvarSlet