fredag den 20. januar 2012

Til min store kærlighed,,,,,

Uhh I denne tid svømmer hjerter over i hele verden - med henblik på at fejre valentines day.

Valentinsdag, som fejres 14. februar, er kendt som "de elskendes helligdag". På denne dag udveksler par kort, blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver.
Valentinsdag er i moderne tid blevet sat i forbindelse med den gamle romerske højtid Lupercalia, men ikke alle forskere er dog enige i dette. Festivalen Lupercalia blev afholdt den 15. februar til ære for en af de romerske guder, Lupercus, og en række ritualer, som skulle sikre frugtbarhed, var et vigtigt element i festen.
Helligdagen blev indført af pave Gelasius i 496 e.v.t. og blev opkaldt efter den romerske præst Valentin. Hvem han var er stadig usikkert. Legenden fortæller, at da kejser Claudius II beordrede romerske soldater til ikke at gifte eller forlove sig, trodsede Valentin dette dekret og fortsatte med at vie unge soldater. Han blev som følge heraf arresteret, sat i fangenskab og senere henrettet ved halshugning den 14. februar. Den romerske-katolske kirkeudnævnte ham efter hans død til helgen som Sankt Valentin.
Afholdelse af Valentinsdag i Danmark er en forholdsvis ny tradition. I Finland, hvor dagen har været fejret siden 1989, er det den næstvigtigste sæson for afsendelse af postkort med 5-5½ mio. valentinskort[1] [2]USA må siges at være foregangsland for helligdagen. Der sendes hvert år 192 mio valentinskort.

I år kan Elias sende dette kort til sin barndoms kæreste Rebekka. Kortet er et fuglebur med røde roser og hjerter i. kortet kan åbnes i bunden hvor kærligheds erklæringen kan stå
Der er brugt fgl. matrialer. Rød glitter lim,  Valentines papir, hvid karton, røde roser, mørkerøde roser, grønt blad bånd 304126, stempel sæt med hjerter 510705, farve blyanter, vintage photo sværte, brads, punch til kant, perle stickers bånd 360766, Bånd med roser 304179,Røde blomster 653426

Ingen kommentarer:

Send en kommentar